Меѓународниот конгрес на ICF Türkiye

„Употребата на МКФ во различни сектори“'
23-24 октомври 2023 година, Анкара Турција

 

Драги колеги,

 

Чест ни е да ве поканиме на Меѓународниот конгрес на ICF Türkiye 2023 година.

 

„Употребата на МКФ во различни сектори“, 23-24 октомври 2023 година, Анкара Турција.

 

Целта на конгресот е да им овозможи на луѓето, едукаторите, лекарите, истражувачите, академиците, кои се заинтересирани, работат, практикуваат, истражуваат, креираат политика, бранат МКФ од целиот свет да го споделат своето знаење и искуство на оваа глобална платформа.

 

Меѓународна класификација на функционирање, попреченост и здравје (МКФ, СЗО 2001), научни информации, истражувања, теренски апликации, родител/негувател, индивидуално споделување, работилници, поканети говори, усни и постер презентации во кои ќе земат учество меѓународни и национални експерти.

 

Со нетрпение очекуваме да ве видиме меѓу нас на конгресот.

 

Конгресот ќе се одржи како хибрид по барање на нашите меѓународни колеги.

 

Можете да се пријавите на следниот линк: https://icf-tr.org.tr/

  

 
 
СО ПОЧИТ, 

Сојуз на специјални едукатори и рехабилитатори на Република Северна Македонија