23 Апр

Обука за сензорна интеграција према AYRES педагогија

Оваа објава содржи детали за обуката по Сензорна интеграција во траење од 3 последователни модули кои вклучуваат активно реализирање на 126 ефективни единици во тек на ПЕТНАЕСЕТ работни дена...